Spela dig frisk

Även den friskaste och mest vältränade människa kan skada sig eller råka ut för en handikappande åkomma och det är då som man kan vända sig till en naprapat för att få bukt med problemet. Har man råkat ut för tennisarmbåge eller löparknä kan till exempel ultraljud eller stötdämparbehandling vara lämplig medan en stel nacke, på grund av för mycket stillasittande, kan lindras med massage och lätta övningar. Det är alltid väldigt individuellt vilken typ av behandling som kan behövas och beror inte bara på skadans natur utan också på den drabbades fysiska, och ibland också psykiska, kondition.

Många yrkesskador kräver ett mer aktivt liv eftersom det är just stillasittande, kanske konstant i samma position, som orsakar dem. Därför brukar naprapaten beordra att man förutom själva behandlingen rör mer på sig för att mjuka upp sina leder och lemmar. Är det däremot fråga om ett fall, en vrickning eller sportskada brukar det till en början krävas att man håller sig stilla så att kroppen får återhämta sig.

För en aktiv människa är detta ofta urtråkigt eftersom man under flera dagar måste sitta stilla, kanske med det ena benet upphöjt, och i princip undvika fysiska belastningar och aktivitet så mycket som möjligt. Man kan dock vända detta till sin fördel genom att logga in sig på nätet och ha roligt med Casinoroom där det finns massor av roliga spel att syssla med för att fördriva tiden. Man får välja på ett stort utbud som till exempel rouletter, Black Jack och virtuella spelmaskiner och har man tur kanske man till och med kan tjäna en bra slant att ha roligt för när man mår lite bättre.

Här får man prova alla spel gratis och väljer man att sätta in en summa så får man en rejäl insättningsbonus att ha kul för. Kanske tiden i konvalescens gör att man vill prova på sina olika talanger, är det kortspel eller huvudräkning som man är bäst på?, eller vill man att den rena turen ska ha sin gång?